De juiste make-up doet wonderen. Het geeft u zelfvertrouwen en helpt u om het beste uit uzelf te halen. Wilt u er voor een speciale gelegenheid extra mooi uitzien, dan kunt u zich bij La vida laten opmaken. Make up is erg persoonlijk en wij helpen u graag uw sterke kanten te benadrukken en minder sterke kanten te camoufleren.

Dag Make Up
De bedoeling van een dagmake-up is om uw natuurlijke schoonheid te benadrukken. Met deze dagmake-up kunt u een neutrale en rustige uitstraling bereiken, of oneffenheden bedekken of er net wat mooier, wakkerder en representatiever uitzien dan zonder make-up. Dagmake-up is geschikt voor allerlei momenten waarbij u er verzorgd wilt uitzien, zoals op school, op uw werk, bij een sollicitatiegesprek, een bijeenkomst, etc. Wij geven u tijdens het aanbrengen van de make-up tips en aanwijzingen die u zelf later ook kunt toepassen.

Avond Make Up
Gaat u dit weekend stappen of een drankje drinken met vriendinnen en hebt u zin in een nieuwe look? U kunt bij ons ook een ‘avond make-up’ laten aanbrengen. Van een natuurlijke look tot verleidelijk glanzende nude lippen of van smokey eyes tot een chique klassieke make-up.

Bruids Make Up
Op uw mooiste dag er geweldig uitzien? Laat u dan opmaken bij La Vida! Kom langs om de mogelijkheden te bespreken!

 

Wij accepteren geen contante betalingen.  Alleen pinnen.

BOEK NU