Permanente make-up (PMU) is de perfecte oplossing voor een altijd verzorgd en stralend uiterlijk onder alle omstandigheden. Permanente make-up wordt ook wel Micropigmentatie genoemd. Het is een methode waarbij je pigmenten in de bovenste laag van de lederhuid aanbrengt met behulp van een hele dunne naald. Het is ideaal voor mensen die allergisch zijn voor make-up of bijvoorbeeld voor mensen met een bril die toch graag een eyeliner willen dragen maar dit niet goed zelf kunnen aanbrengen. De pigmenten zijn hypoallergeen en worden over het algemeen uitstekend verdragen door de meeste mensen.

Met de permanente make-up behandelingen voor wenkbrauwen, ogen, lippen en lichaam kunnen we veel verschillende looks creëren. Het is belangrijk de tijd te nemen voor het maken van een passende wenkbrauwvorm, de juiste kleur eyeliner of lipliner bij de tone van uw huid of het maken van ‘full lips’. Bespreek vooraf met ons wat uw wens is en dan kijken we samen wat voor u het meest geschikt is. Zo haalt u het beste van uzelf naar boven.

U kunt bij ons terecht voor de volgende PMU behandelingen:

Wenkbrauwen
PMU Hairstrooks (3D Techniek)
PMU Hairstrooks met Schaduw
PMU Ombre Poedertechniek
Microblading (Mesjestechniek)
Stem Cell Haargroei techniek

Ogen
Eyeliner Bovenoogleden
Eyeliner Onderoogleden

Lippen
Lipliner
Lipliner met Schaduw
Full Lips

Lichaam
PMU Tepelpigmentatie

Elke behandeling neemt 2 tot 2,5 uur in beslag en bestaat uit 2 tot 3 behandelingen. Permanente make up heeft 6 weken tijd nodig om te genezen daarna ziet u het uiteindelijke resultaat. Permanente make-up blijft 1 tot 4 jaar in de huid zitten.

Voor permanente make-up afspraken, bel 010 – 411 33 00.

Let op: U heeft toestemming nodig van uw huisarts voor deze behandelingen als u zwanger bent of bloedverdunners gebruikt, diabetes heeft of hemofilie, hepatitis, huidkanker, eczeem, wondjes op de behandelplek of seropositief bent.

 

Wij accepteren geen contante betalingen.  Alleen pinnen.