Hallo allemaal

Mijn naam is Vida, Ik ben 44 jaar, getrouwd en heb een prachtige zoon van 10 jaar. Nu mijn zoon groter en zelfstandiger aan het worden is, ben ik mijn passie weer gaan oppakken en heb ik deze permanente makeup en schoonheidssalon geopend!

 

Al van jongs af aan was ik gek op tekenen en schilderen. In mijn pubertijd was ik vol passie en enthousiasme met make up bezig, net als veel andere tieners. Die achtergrond van tekenen en schilderen én de passie voor make up bleek de juiste basis te zijn om me te ontwikkelen als specialist in make up en permanent make up. De mix van die twee maakt me heel blij en het voelt fantastisch om cliënten nu blij te kunnen maken met mijn ervaring op dit gebied.

 

Ik heb mijn opleiding tot specialist Permanente Make Up gevolgd en afgerond bij Ecuri Cosmetics. Ecuri Cosmetics is een CRKBO Geregistreerde Instelling. Daarnaast heb ik alle Neoderma mastertrainingen afgerond om te mogen werken met de producten van dit geweldige merk.

 

Ik ontwikkel zelf ook nieuwe behandelingen voor de huid. Nieuwe (oude) masker-methodes die ik geleerd heb van mijn moeder en grootmoeder. Maskers voor het gezicht en de handen op basis van collageen en honing, avocado, yoghurt en vers fruit. Ik gebruik daarvoor allemaal natuurlijke producten van de beste kwaliteit.
Lees meer hierover bij ‘Onze behandelingen’.

 

 

 

BOEK NU