“Mijn huid ziet er echt mooi uit een dag na de behandeling! Dank je wel!” – Sharon

“Goede omgeving. Een heerlijke behandeling. Goede uitleg wat ze gebruikt op de huid. Prima kwaliteit.” – Diana

Wij bieden gezichtsbehandelingen met Neoderma-producten voor dames en heren.  Neoderma is het product waar wij geweldig goede resultaten mee behalen. Neoderma is een premium merk met 25 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging. Neo betekent Nieuw en Derma betekent Huid. Neoderma biedt oplossingen voor mensen met allerlei huidaandoeningen door innovatief onderzoek te blijven doen en producten van hoge kwaliteit te ontwikkelen om elk huidtype te kunnen verbeteren. De visie van Neoderma op huidverzorging inspireert ons en helpt ons om ‘Be the best version of you – all the time’ te kunnen waarmaken!

Klassieke gezichtsbehandeling met Neoderma
Wij kunnen o.a. de volgende aandoeningen aanpakken en verbeteren tijdens deze behandeling:
Een acne-gevoelige huid verbeteren
Talgregulatie verbeteren en zichtbare poriën verkleinen
Een gedehydrateerde uitgedroogde huid verbeteren
Verouderde huid vernieuwen en verstevigen
Matte huid weer voorzien van glans
Donkere vlekken (pigmentatie) oplichten
Fijne lijntjes en rimpels verminderen
De gevoelige en couperose gevoelige huid verbeteren
De gelaatskleur verbeteren en opfrissen

Bio Peeling met Neoderma
De beroemde Bio-peeling van Neoderma is een chinese kruidenpeeling op basis van algen, natuurlijke ingrediënten afkomstig van planten en essentiële oliën. Deze peeling stimuleert de celvernieuwing, activeert de productie van collageen en elastine en normaliseert de beschermende werking van de huid. Deze peeling wordt toegepast bij acne, acne littekens, vette huid, teveel pigmentatie van de huid, fijne lijntjes en rimpels en bijvoorbeeld zichtbaar grove poriën. Deze behandeling kunt u eenmalig doen, maar ook als kuur.  Kijk hier voor onze prijzen.

De volgende Neoderma behandelingen zijn ook beschikbaar bij ons:

Neoderma Bio-Lift Cabin Concept is een behandeling op basis van natuurlijke polysachariden en Aloë Vera versterkt de uitstraling van de huid en helpt de tekenen van veroudering te verminderen. De huid ziet er zichtbaar jonger, strakker en steviger uit.

Neoderma Bio-Peeling Cabin Concept is een cabineconcept op basis van algen en plantenextracten. Het zuivert acne-gevoelige huid, vermindert het verschijnen van ouderdomsvlekken en vermindert rimpels. De huid lijkt jonger, frisser en vernieuwd.

Neoderma Bio-Peeling Light Cabin Concept is een behandeling op basis van algen, mineralen en plantenextracten voor de gevoelige huid. Vermindert het verschijnen van ouderdomsvlekken en helpt rimpels te verminderen. De huid lijkt jonger, frisser en vernieuwd.

Neoderma Marine-Enzyme Cabin Concept is een exfoliator met cabineconcept combineert (Marine Enzyme Exfoliating Powder met Marine Enzyme Exfoliating Solution). Deze synergie helpt dode huidcellen te verwijderen uit de bovenste laag van de opperhuid waardoor de natuurlijke gloed van de schone huid zichtbaar wordt.

Neoderma Neo-Balance Cabin Concept is een cabineconcept op basis van algen en plantenextracten. Het laat de huid schoon, Matt, verfrist met een zichtbaar gezonder uiterlijk door overtollige vettigheid te absorberen.

Neoderma Neo-Hydro Cabin Concept is een behandeling op basis van algen en essentiële aminozuren. De exclusieve hydraterende eigenschappen laten een gladde en vochtige film achter op de huid. Het helpt het comfort van de droge en vochtarme huid te herstellen, terwijl de teint er onmiddellijk gezond en stralend uitziet.

Neoderma Neo-Marine Cabin Concept is een cabineconcept op basis van zeewierextracten, mariene polysachariden en mariene fyto-squalaan. Het vangt lucht uit de lucht op en laat het geleidelijk in de huid los, terwijl fijne lijntjes en rimpels worden geminimaliseerd.

Neoderma Neo-Sense Cabin Concept is een behandeling op basis van zee- en plantenextracten, ontworpen voor een gevoelige en couperose-gevoelige huid. Helpt de roodheid, ruwheid en rimpels van de huid te verminderen en maakt de huid zacht en gehydrateerd.

Neoderma verpakkingen ecologisch verantwoord geproduceerd. Daarnaast zijn ze zo ontwikkeld dat er geen oxidatie van het product kan ontstaan en de kwaliteit van het product gewaarborgd blijft (Air-Free). Neoderma is allergenen-, kleurstof-, parabenen-, paraffine- en mineraalolie-vrij. Daarnaast bevatten de producten geen vaseline, zijn ze MCI/MI vrij, niet genetisch gemodificeerd en niet getest op dieren.  U kunt alle Neoderma producten in onze webshop bestellen.

Wij bieden ook traditionele Perzische Peeling aan voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een unieke en biologische behandeling.

 

BOEK NU