“Mijn huid ziet er echt mooi uit een dag na de behandeling! Dank je wel!” – Sharon

“Goede omgeving. Een heerlijke behandeling. Goede uitleg wat ze gebruikt op de huid. Prima kwaliteit.” – Diana

Wij bieden gezichtsbehandelingen met Neoderma-producten voor dames en heren.  Neoderma is het product waar wij geweldig goede resultaten mee behalen. Neoderma is een premium merk met 25 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging. Neo betekent Nieuw en Derma betekent Huid. Neoderma biedt oplossingen voor mensen met allerlei huidaandoeningen door innovatief onderzoek te blijven doen en producten van hoge kwaliteit te ontwikkelen om elk huidtype te kunnen verbeteren. De visie van Neoderma op huidverzorging inspireert ons en helpt ons om ‘Be the best version of you – all the time’ te kunnen waarmaken!

Klassieke gezichtsbehandeling met Neoderma
Wij kunnen o.a. de volgende aandoeningen aanpakken en verbeteren tijdens deze behandeling:
Een acne-gevoelige huid verbeteren
Talgregulatie verbeteren en zichtbare poriën verkleinen
Een gedehydrateerde uitgedroogde huid verbeteren
Verouderde huid vernieuwen en verstevigen
Matte huid weer voorzien van glans
Donkere vlekken (pigmentatie) oplichten
Fijne lijntjes en rimpels verminderen
De gevoelige en couperose gevoelige huid verbeteren
De gelaatskleur verbeteren en opfrissen

Bio Peeling met Neoderma
De beroemde Bio-peeling van Neoderma is een chinese kruidenpeeling op basis van algen, natuurlijke ingrediënten afkomstig van planten en essentiële oliën. Deze peeling stimuleert de celvernieuwing, activeert de productie van collageen en elastine en normaliseert de beschermende werking van de huid. Deze peeling wordt toegepast bij acne, acne littekens, vette huid, teveel pigmentatie van de huid, fijne lijntjes en rimpels en bijvoorbeeld zichtbaar grove poriën. Deze behandeling kunt u eenmalig doen, maar ook als kuur.

Neoderma verpakkingen ecologisch verantwoord geproduceerd. Daarnaast zijn ze zo ontwikkeld dat er geen oxidatie van het product kan ontstaan en de kwaliteit van het product gewaarborgd blijft (Air-Free). Neoderma is allergenen-, kleurstof-, parabenen-, paraffine- en mineraalolie-vrij. Daarnaast bevatten de producten geen vaseline, zijn ze MCI/MI vrij, niet genetisch gemodificeerd en niet getest op dieren.  Kijk hier voor onze prijzen.

Wij bieden ook traditionele Perzische Peeling aan voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een unieke en biologische behandeling.

Wij accepteren geen contante betalingen.  Alleen pinnen.

BOEK NU