De juiste make-up doet wonderen. Het geeft u zelfvertrouwen en helpt u om het beste uit uzelf te halen. Wilt u er voor een speciale gelegenheid extra mooi uitzien, dan kunt u zich bij La vida laten opmaken. Make up is erg persoonlijk en wij helpen u graag uw sterke kanten te benadrukken en minder sterke kanten te camoufleren.  Kijk hier voor onze prijzen.

Dag Make Up
De bedoeling van een dagmake-up is om uw natuurlijke schoonheid te benadrukken. Met deze dagmake-up kunt u een neutrale en rustige uitstraling bereiken, of oneffenheden bedekken of er net wat mooier, wakkerder en representatiever uitzien dan zonder make-up. Dagmake-up is geschikt voor allerlei momenten waarbij u er verzorgd wilt uitzien, zoals op school, op uw werk, bij een sollicitatiegesprek, een bijeenkomst, etc. Wij geven u tijdens het aanbrengen van de make-up tips en aanwijzingen die u zelf later ook kunt toepassen.

Avond Make Up
Gaat u dit weekend stappen of een drankje drinken met vriendinnen en hebt u zin in een nieuwe look? U kunt bij ons ook een ‘avond make-up’ laten aanbrengen. Van een natuurlijke look tot verleidelijk glanzende nude lippen of van smokey eyes tot een chique klassieke make-up.

Bruids Make Up
Op uw mooiste dag er geweldig uitzien? Laat u dan opmaken bij La Vida! Kom langs om de mogelijkheden te bespreken!

 

 

BOEK NU

“Hele mooie en verzorgde salon. De dame is goed in wat ze doet, ze gaat heel professioneel en hygienisch te werk. Het resultaat van de make up was naar wens.” – Anonymous